divendres, 29 d’octubre del 2010

Barcelona Decideix presenta el videoclip 'No et quedis al sofà'


Retrata la presència al carrer de Barcelona Decideix durant les festes de la Mercè

DIVENDRES, 29 D'OCTUBRE DE 2010 13:02 H

La plataforma Barcelona Decideix, amb la col·laboració d'Arriska Films i de l'actor i productor Joel Joan, acaba de llençar el videoclip No et quedis al sofà, d'uns 2 minuts de durada, que retrata la presència al carrer durant les festes de la Mercè de Barcelona Decideix, l'entitat encarregada d'organitzar el referèndum sobre la Independència de Catalunya que tindrà lloc el dia 10 d'abril del 2011.
A la filmació hi apareixen tant voluntaris com gent anònima que mostren la seva adhesió a la iniciativa, a més de coneguts músics i grups que s'afegeixen, sempre amb un rerefons festiu, a col·laborar activament amb aquest projecte cívic i democràtic: Gossos, Lax'n’ Busto, Obrint Pas, Quimi Portet...

Barcelona Decideix ja ha anunciat que començarà a recollir el vot anticipat a partir del 12 de desembre. Els organitzadors són conscients que és una data molt pròxima i que arriba just després de les eleccions però entenen que és necessari ja que la participació s''haurà d'assegurar abans del 10-A'. Per tal que el vot anticipat funcioni, tenint en compte que ha estat clau en moltes altres ciutats del país, s'han organitzat unes jornades per a la formació de voluntaris en què les persones que ja hi tenen experiència aportaran allò que creuen que són les claus de l'èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada