dijous, 28 d’octubre del 2010

Boris Izaguirre: 'No és prudent viure a Catalunya perquè s'hi parla català'

El showman veneçolà diu al programa 'El Convidat' de TV3 que no viu a Barcelona perquè s'hi parla català. Tal com recull Libertad Digital, Boris Izaguirre considera que el fet que a Catalunya es parli català 'és ofensiu'. 

28.10.2010 - 20:10 - Països Catalans

El programa “El Convidat” d'aquesta setmana ha traspassat fronteres i les respostes de Boris Izaguirre han a mitjans d'àmbit estatal com Libertad Digital. El diari digital de l'òrbita de Jiménez Losantos ha recollit unes declaracions d'Izaguirre en què explica que no viu a Catalunya “perquè és ofensiu”.

El que Izaguirre considera "ofensiu" és que se li parli en català: “Es un elemento importantísimo, el idioma. Es un obstáculo que no he conseguido vencer. Me parece ofensivo”, diu Boris al llarg de l'entrevista.
Tot i això, Boris Izaguirre diu no moletar-li que el presentador, Albert Om, li parli en català: “Cómo me va a molestar, es tu idioma. Me molesta que yo no lo pueda hablar”. El showman, assegura no saber parlar català i diu: “No es prudente quedarse. Nos queremos tanto que es mejor que vivamos separados".

Més informació:
Els catalanoparlants hem de canviar de llengua quan ens pregunten en castellà?
'El català està sobrevalorat'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada