dijous, 28 d’octubre del 2010

Carretero es proposa captar vot nou i competir amb CiU


Assegura que RCat es diferencia d'ERC en 'ideologia i estratègia' i de Solidaritat en l''estil i la manera de procedir'


El president de Regarupament, Joan Carretero, ha explicat que la seva formació es proposa 'captar vot nou i competir amb CiU, que és qui té més votants' en aquesta campanya electoral, en un moment en què espera que cada dia hi hagi més persones que pensin que el futur del país passa per la independència. Davant de la possibilitat que les múltiples ofertes independentistes desconcertin l'elector el 28-N, Carretero considera que és com 'desconcertar-se en una botiga perquè hi ha massa americanes o pantalons, però que sense cap mena de dubte Reagrupament té el millor teixit, la millor confecció i el millor disseny'.
28 D'OCTUBRE DE 2010 10:05 H

Per a Carretero, les diferències amb ERC són estratègiques i ideològiques i amb SC són d’estil i manera de procedir. 'ERC ha optat per administrar les engrunes de l’autonomia i proposa un referèndum impossible; SI demanava anar a la vaga i vol entrar en un govern amb CiU i ERC, mentre que Reagrupament creu en el treball i no vol governar amb ningú que no vulgui proclamar la independència'. Sobre el fet que no hagi estat possible una coalició, Joan Carretero ha explicat que SC es va negar a cap entesa un cop escollides les seves llistes.

Carretero ha afegit que el 28 de novembre és un dia per a la reflexió i consciència del punt on es troba Catalunya i que espera que els ciutadans reaccionin democràticament donant presència al Parlament a persones que no accepten la situació actual perquè “sinó ens espera la decadència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada