dijous, 28 d’octubre del 2010

El PSC, amb l'incivisme

DIJOUS, 28 D'OCTUBRE DE 2010 05:00 H


Aquest dimecres la Vanguardia recollia, en l'enèsim article crític dels de Can Godó contra Jordi Hereu, una fotografia de Roser Vilallonga on apareixen l'alcalde de Barcelona i Assumpta Escarp passejant pel carrer i passant a un metre d'un individu que orina en una sucursal bancària. Les patums socialistes van fer com si no el veiessin i van continuar caminant, i això que la polèmica ordenança de civisme que sanciona aquestes actituds va ser promoguda pel mateix PSC.


L'episodi d'aquesta setmana guarda moltes similituds amb el del noi que va colar-se a Rodalies davant de Quim Nadal, en un episodi d'incivisme a Molins de Rei l'abril d'aquest any, que va recollir l'ACN. Llavors algú de la comitiva del conseller va dir-li al noi que això no es podia fer, i el nano va marxar tant tranquil, prometent que 'no ho tornaria a fer'.

Des de directe!cat hem interpel·lat Quim Nadal via Twitter sobre aquell incident, i el conseller ens ha respost que 'discretament lluny de les càmeres va ser conduit a la guixeta a pagar'. Si això és cert, es tractaria d'un altre episodi de tolerància vers l'incivisme, ja que davant algú que es cola a Rodalies no n'hi ha prou amb fer-li pagar el bitllet sinó que, com promou la darrera campanya de la pròpia conselleria de Nadal, cal sancionar-lo amb multes d'entre 50 i 600 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada