divendres, 5 de novembre del 2010

Catalunya té 140.000 joves ni-ni

Montilla ha manifestat que "això és una frustració per tota una generació”
04 / 11 / 2010

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, José Montilla, ha volgut deixar clar que “el que no pot ser és que els joves ni estudiïn ni treballin, perquè això és una frustració per tota una generació”. Per aquest motiu, Montilla ha explicat “que hem posat en marxa algunes iniciatives per aconseguir que tots els joves estiguin estudiant o treballant, o les dues coses, en alguns casos”.

En aquesta línia, Montilla ha recordat que l’aposta del PSC “d’una manera molt particular” és treballar perquè “els joves puguin tenir un contracte digne, amb un salari digne, i amb una formació de primera”.

Durant un míting-llampec a L’Hospitalet, Montilla ha lamentat que a Catalunya hi hagi 140.000 joves menors de 30 anys que ni estudiïn ni treballin, i ha contraposat la mesura estrella del programa socialista pels joves, l’anomenat“Contracte pel futur”, que ofereix beques a estudiants per formar-se i treballar, tot argumentant que “a nosaltres ens preocupen els joves”, ha afirmat. 

“Al contrari d’altres, que plantegen propostes exclusivament per ajudar a les empreses perquè els puguin contractar sense sou”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada