divendres, 5 de novembre del 2010

CiU es queixa per la 'censura' de TV3 al vídeo de Montilla

       La presidència de la Corpo al·lega un "error tècnic"
04 / 11 / 2010  

El consell de govern de la CCMA ha tractat en la seva reunió d'aquest dijous el presumpte cas de censura a TV3 quan la cadena no va penjar a la seva plana web el Telenotícies vespre del passat 24 d'octubre que incloïa un vídeo d'arxiu crític amb Montilla.
El Telenotícies migdia va recollir el míting de José Montilla al teatre del Liceu en el que afirmava que el tripartit seria un "punt i a part", però en el TN vespre es va incloure un vídeo que recordava que, a les eleccions del 2006, ja ho havia negat. La inclusió d'aquestes imatges va provocar en un anterior consell de govern notable malestar en els membres elegits a proposta del PSC -com Anna Balletbó- que es van queixar de l'informatiu de cap de setmana presentat per Joan Carles Peris.
La presidència de la Corpo ha al·legat un "error tècnic" per justificar que el Telenotícies Vespre no estigués disponible al servei de TV3 a la carta. Després de la denúncia feta per e-notícies, l'informatiu del vespre, amb la peça sobre Montilla de fa quatre anys, es va posar a disposició dels usuaris.
Els quatre consellers de la CCMA designats pels socialistes varen enviar una carta al president Enric Marín, on mostraven el seu enuig pel que consideraven "una manipulació d'intencionalitat política" de la televisió pública catalana, amb l'objectiu de "desacreditar" Montilla i "amplificar" la rèplica d'Artur Mas.                                                                                                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada