dimarts, 2 de novembre del 2010

'El Futur' és el diari de campanya de les JERC

Mitjançant un comunicat de premsa, les Joventuts d'Esquerra Republicana han resolt el misteri que girava al voltant del nou diari gratuït en català. 'El Futur' és el nou diari de campanya de les JERC i tindrà dues portades diferents, segons els resultats de les eleccions del 28-N. 

02.11.2010 - 15:11 - Països Catalans

En un comunicat de premsa, les Joventuts d'Esquerra Republicana han explicat tots els misteris que giraven entorn del nou diari gratuït en català “El Futur”. Es tracta del diari de campanya de les JERC que explicarà “tot allò que pot passar al país després de les eleccions del 28 de novembre”.

Tal i com s'explica en el comunicat, hi haurà dues portades diferents dels dos diaris, cadascuna explicant el panorama polític de Catalunya segons els resultat de  les properes eleccions: “es pot tornar a l'autonomisme involutiu d'una sociovergència forta, o engegar el camí cap a la independència si Esquerra és decisiva i pot forçar la convocatòria d'un referèndum”.

Els temes que tindran ressò en el nou diari gratuït de les JERC seran “en l'àmbit de les infraestructures i l'ecologisme (cementiri nuclear), les polítiques socials (polítiques de joventut) o la valentia a l'hora de defensar la llengua catalana,(llei del cinema i decret d'universitats)”.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada