dimecres, 17 de novembre del 2010

El govern valencià demana autorització per tancar un dels tres repetidors de TV3 que continuen oberts


Acció Cultural del País Valencià presentarà al·legacions contra el tancament de Montdúver.

La Generalitat Valenciana continua obsedit en la seva tasca d'eliminar tot rastre de Tv3 al territori. D'aquesta manera ha demanat autorització judicial pel tancament del repetidor de Montdúver, que dóna cobertura a la comarca de la Safor i part de les Ribera Alta, Ribera Baixa i Marina Alta, al centre del País Valencià. En un comunicat enviat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'entitat informa que ha tingut coneixement per part del jutjat de la voluntat del govern Camps de tancar aquest repetidor amb data 15 de desembre. L'entitat avança que presentarà al·legacions contra el que considera un 'atemptat a la llibertat d'expressió i a la pluralitat informativa, així com a la normalització de la nostra llengua en l'àmbit de la comunicació'.
 DIMARTS, 16 DE NOVEMBRE DE 2010 17:19 H
ACPV denuncia a través del comunicat 'l'ofensiva' del govern Camps que 'ha decidit endurir la seva política contra Acció Cultural' amb mesures com demanar la retirada de les subvencions a l'entitat per part de la Generalitat i la reforma de la llei per tal d'endurir les sancions contra les emissions de TV3.

L'entitat lamenta ser 'l'única associació que veu negada tota ajuda pública' per part de la Generalitat Valenciana i 'l'obsessió per ofegar-nos políticament i econòmicament'. Tot i així ACPV valora de manera positiva 'la importància que ens atorga' el govern valencià i 'la frustració' del govern Camps 'per l'extraordinària mobilització impulsada per Acció Cultural aconseguint 651.650 signatures a favor de la ILP Televisió sense Fronteres'.

Acció Cultural també celebra que, 'malgrat la persecució iniciada el gener de 2007, encara resten oberts els repetidors més importants: Perenxisa, Bartolo i Montdúver'. L'entitat però denuncia que 'el govern valencià torna a la càrrega i, lluny d'expressar cap voluntat de diàleg o d'arribar a un acord de reciprocitat, demana novament als tribunals autorització per al tancament del repetidor de Montdúver'.

Directe.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada