martes, 9 de noviembre de 2010

El PP busca reforços al País Valencià per encarar la campanya electoral


Una cinquantena d'afiliats d'Alacant col·laboraran amb els populars catalans durant les eleccions al Parlament

El PP de Catalunya comptarà durant aquestes eleccions al Parlament amb el suport d'una cinquantena de joves afiliats al PP de la demarcació d'Alacant, segons ha informat la formació a través d'un comunicat. El comitè electoral dels populars alacantins ha decidit aquest dilluns designar mig centenar d'afiliats de totes les comarques per col·laborar durant aquestes eleccions amb la formació que lidera Alícia Sánchez-Camacho. La presidenta del comitè electoral del PP d'Alacant, Macarena Montesinos, ha destacat que 'és un honor col·laborar amb els companys de Catalunya en les eleccions catalanes en defensa d'unes iniciatives que, a diferència d'altres partits, són comunes a tota Espanya'.
DIMARTS, 9 DE NOVEMBRE DE 2010 05:00 H
El PP de la demarcació d'Alacant col·laborarà amb el PP de Catalunya en les eleccions al Parlament d'aquest 28 de novembre amb la participació de mig centenar d'afiliats ja designats i que representaran totes les comarques alacantines.

Segons informa el PP a través d'un comunicat, la decisió s'ha adoptat en el transcurs de la reunió mantinguda per la presidenta del comitè electoral del PP alacantí, Macarena Montesinos, el vicesecretari d'organització, Miguel Ortíz, i els coordinadors comarcals de la formació.