dimecres, 3 de novembre del 2010

França i Bèlgica es fan ressò de la proesa del Lip Dub per la independència de Catalunya

Rue89, el diari digital associat amb el diari Liberation publica el Lip Dub per la independència que ha assolit el rècord Guinness de més gent participant en un esdeveniment com aquest. D'altra banda, blocs polítics belgues i francesos han comentat de forma exhaustiva el Lip Dub fet a Vic ara farà unes setmanes. 

03.11.2010 - 21:11 - Països Catalans

El Lip Dub per la independència creua fronteres. Aquest cop ha sortit publicat al prestigiós diari digital francès Rue89, format per periodistes del Liberation.  A més a més, es poden trobar comentaris de tota mena en blocs independentistes flamencs com aquest, on es destaca que la proesa del Lip Dub per la independència d'haver aconseguit el rècord Guinness.

D'altra banda, blocs associats a L'Independant, destaca el nombre significatiu de persones que van participar en aquest vídeo 'karaoke' per defensar la independència dels Països Catalans. Mentrestant, els mitjans de comunicació espanyols estan fent un silenci informatiu respecte aquesta fita aconseguida per milers de catalans que van ballar i cantar per expressar el seu desig de llibertat.
 
Més informació:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada