dimarts, 2 de novembre del 2010

'Independentistes i d'esquerres', la rèplica d'ERC a l'atac del PSC


Vendrell: 'Els ni-nis de la política catalana són el PSC i CiU'


El darrer lema dels socialistes catalans, 'ni independentista, ni de dretes', que ataca les alternatives independentistes del proper 28-N, ja ha rebut una resposta des d'Esquerra en forma de contracampanya. 'Independentistes i d'esquerres', aquesta és la rèplica que ha articulat el cap de campanya d'Esquerra, Xavier Vendrell, i que es difondrà aquests dies per les xarxes socials a Internet i entre la militància com a complement a la campanya central d'Esquerra 'gent valenta'. Vendrell ha explicat que 'nosaltres fem una campanya en positiu perquè sí que sabem què som, i som independentistes i d'esquerres', i ha contraatacat assegurant que 'els ni-nis de la política catalana són el PSC i CiU, perquè els socialistes ens diuen que no són ni independentistes ni d'esquerres i perquè CiU manifesta que no està ni pel concert econòmic ni per la independència'.
DIMARTS, 2 DE NOVEMBRE DE 2010 14:09 H

Segons Xavier Vendrell, 'ens sentim orgullosos en constatar que el debat sobre la independència centri el debat polític d'aquesta campanya i faci que ni el PSC ni CiU no es puguin definir com el que són' -federalistes i autonomistes- perquè han vist que no són opcions viables. Per Vendrell, 'els socialistes neguen allò que és evident, que l'independentisme va sumant adeptes cada dia i l'intenten criminalitzar'.

Mentre que CiU diu que no tiraran endavant el concert econòmic si no governen en solitari. En aquest sentit, el cap de campanya d'Esquerra ha anunciat que 'tindran el suport d'Esquerra pel concert econòmic perquè en aquesta qüestió estem allà on hem estat quan ells no hi eren', en referència a la petició històrica que Esquerra porta realitzant des de temps d'Heribert Barrera i que Vendrell ha qualificat com 'el millor sistema de finançament d'aquest país mentre no tinguem un Estat propi'.

Xavier Vendrell ha demanat a CiU que no amaguin amb subterfugis el seu pacte amb el PP i ha manifestat que 'cada elector independentista sàpiga que el seu vot a Esquerra és la garantia que es continuaran fent passes endavant'. 'Qualsevol altra opció de vot convertirà al PP en àrbitre de la política catalana', ha afegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada