dijous, 4 de novembre del 2010

La mà dreta de Montilla abandona el vaixell a tres setmanes de les eleccion


S'incorpora al ministeri de Foment sense esperar els resultats de les eleccions catalanes · Formava part del comitè de campanya pel 28-N.

Sembla que comença una estampida al PSC. Conscient que els resultats electoral del 28-N no permetran als socialistes continuar a la Generalitat, el número 2 de José Montilla, Isaías Táboas, ha decidit deixar la secretaria general de Presidència, el càrrec que ocupava ara, i serà nomenat aquest divendres Secretari d'Estat de Transports. Táboas, que formava part del Comitè de Campanya d'aquestes eleccions, no ha volgut esperar a conèixer els resultats electorals, com li demanaven des del carrer Nicaragua, i d'aquesta manera trenca una relació molt estreta amb José Montilla, que ha durat sis anys i els ha portat des del ministeri d'Indústria espanyol a la Generalitat. 
DIJOUS, 4 DE NOVEMBRE DE 2010 11:07 H
A Táboas ja fa temps que se'l rifaven a Madrid com un dels homes més vàlids d'un Govern Montilla que donen per fet que no es repetirà. Carme Chacón, l'única ministra catalana que queda a l'executiu de José Luís Rodríguez Zapatero, el volia com a nou secretari d'Estat de Defensa.

Des del PSC ja han intentat apuntar-se la paternitat del fitxatge, assegurant que d'aquesta manera col·loquen una persona de confiança en un sector estratègic, ja que donaven per fet que la fugida s'hagués produït igual l'endemà del 28-N.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada