dimecres, 3 de novembre del 2010

La Plataforma 'No hablemos Catalán' crea un partit per eliminar el català de la Franja

Membres d'una plataforma anticatalana d'Aragó han fundat el partit 'La Voz Independiente de Aragón' per evitar la suposada imposició del català. El seu president considera que els altres partits tenen una 'falta total de coherència' en matèria lingüística. 

03.11.2010 - 20:11 - Països Catalans

La plataforma anticatalanista No Hablemos Catalán ha fundat el partit “La Voz Independiente de Aragón” per impedir que continuï la imposició del català a la Franja de Ponent. El seu president, Jesús Fraile Martín, ha enviat un comunicat en què critica la “poca coherència” dels partits en matèria de política lingüística.

Els promotors del nou partit anticatalà acusen també al Partit Popular de no voler adherir-se a la Plataforma No Hablemos Catalán però de “prendre coma propis tots els seus arguments”, al Partit Aragonesista Regionalista (PAR) de “donar cobertura al concepte de Països Catalans” per haver fer llista a Lleida.

A més a més, també es critica la Chunta Aragonesista de tenir “poc sentiment patri” i a Izquierda Unida per acceptar “que el català cegui les petites llengües”.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada