dimarts, 9 de novembre del 2010

Mas farà campanya per 'Una Catalunya millor'


El líder de CiU presenta el seu eslògan als Jardinets de Gràcia de Barcelona

El president de CiU, Artur Mas, ha demanat aquest dilluns als seus que treballin amb la màxima intensitat de cara a les eleccions del 28-N, però sempre des de la humilitat i la modèstia, i sense donar res per guanyat. Conscient que les enquestes favorables poden desmobilitzar el seu electorat, Mas ha presentat la campanya electoral de CiU, que girarà en torn al lema 'Una Catalunya millor'. Ho ha fet en un acte als Jardinets de Gràcia sota una carpa on s'han aplegat unes 300 persones, acompanyat dels caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona, David Madí, i la número dos per Barcelona, Joana Ortega. L'espot de campanya, que també s'ha presentat aquest dilluns, presenta Artur Mas en un dels seus mítings, enmig d'un mar de senyeres i alguna bandera estelada.
DILLUNS, 8 DE NOVEMBRE DE 2010 22:59 H

A tres dies de començar formalment la campanya electoral, Mas ha demanat a totes les persones que han estat 'al peu del canó i que han viscut en la trinxera' durant els últims set anys que treballin 'amb la intensitat que cal' de cara al 28-N. Però també s'ha dirigit a tots aquells que potser no han estat al costat de CiU últimament però que ara poden posar el seu 'granet de sorra' per aconseguir una Catalunya millor. De fet, aquest és l'eslògan de campanya de la federació.


Mas ha recordat que l'única cosa que va demanar en començar la precampanya va ser precisament aquest to positiu, i ha celebrat que això s'hagi seguit 'al peu de la lletra', perquè Catalunya ja té 'prous problemes, mancances, incògnites, confusió i temors' com perquè a més des de la política s'afegeixi més mal ambient. I aquest to constructiu, ha continuat, CiU el seguirà aplicant fins al darrer dia, per moltes 'pells de plàtan' que posin els adversaris.

Un eslògan que ho condensa tot

Mas ha apuntat que amb l'eslògan 'Una Catalunya millor', CiU no vol aparèixer com si tingués totes les solucions als problemes, com si fossin els 'reis del mambo i puguin fer miracles'. Però la federació sí que aspira, ha remarcat, a una Catalunya millor en tots els sentits, des del punt de vista de la feina, de la formació, de l'economia, de l'educació, del prestigi, de la credibilitat i de la identitat.

Per aconseguir-ho, ha assegurat que compta amb tothom, amb la resta de formacions polítiques però sempre des de la fortalesa pròpia, per poder negociar i parlar 'de tu a tu' amb el govern espanyol. 'No volem un govern subsidiari ni depenent d'altres forces polítiques', ha exclamat.

Estelades a l'espot

Aquest dilluns també s'ha fet públic l'espot de campanya, que mostra el candidat Artur Mas enmig d'un auditori, envoltat de militants a l'ombra que l'aclamen i segueixen el seu discurs onejant senyeres, alguna de les quals és estelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada