diumenge, 14 de novembre del 2010

Mas lamenta que PSC i PP cridin el 'cosí de Zumosol' quan s'apropa el 28-N


El PP català va mobilitzar ahir Mariano Rajoy i el PSC, el ministre espanyol Alfredo Pérez Rubalcaba.

El candidat de CiU a la Generalitat, Artur Mas, ha lamentat aquest dissabte que el PSC i el PP diguin que són autònoms però després cridin el 'cosí de Zumosol' quan s'apropa el 28-N. S'ha referit així al desembarcament dels grans líders del PP i del PSOE que s'està produint durant la campanya electoral, aquest dissabte amb Alfredo Pérez Rubalcaba, dijous amb Mariano Rajoy i diumenge amb José Luis Rodríguez Zapatero. En un míting davant d'unes 1.200 persones a Badalona, també ha reclamat al PSC que exigeixi a Zapatero llibertat de vot al congrés espanyol per als temes que són genuïnament catalans. Mas ha aprofitat per demanar als catalans que no es creguin les promeses que diumenge farà Zapatero.
DIUMENGE, 14 DE NOVEMBRE DE 2010 05:00 H
Aquest dissabte, Mas s'ha referit obertament a les campanyes dels adversaris. En aquest cas, ha al·ludit al desembarcament dels principals líders del PP i del PSOE per participar en les campanyes de socialistes i populars catalans.

El candidat de CiU ha trobat 'curiós' que aquestes formacions diguin que 'són d'aquí i que són molt autònomes' però després 'no paren de portar cada dia algú de fora'. 'El PSC i el PP criden cada dia el cosí de Zumosol', ha bromejat.

Ha afegit que espera que ningú es cregui ja les promeses que segur que farà aquest diumenge el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. 'Nosaltres no ens el creurem. Som gats escaldats, vaja, escaldats vàries vegades', ha apuntat.

També ha considerat que alguns són 'molt atrevits' quan alerten d'un pacte entre CiU i PP. S'ha referit a declaracions d'Alfredo Pérez Rubalcaba. 'Però si ho diuen els que han pactat amb el PP a Euskadi. I ho diuen tan tranquils', ha exclamat.

Mas ha constatat que tots els atacs es dirigeixen a CiU en aquesta campanya i ha remarcat algunes contradiccions, com el fet que se l'acusi d'independentista però després diguin que pactarà amb el PP.

Igualment, ha recordat que el PSC fa una campanya amb el lema 'Artur Mas de lo mismo', però després José Montilla li diu a Felipe González que la CiU actual no es com la que va pactar amb l'expresident espanyol. 'Quan s'aclareixin, que ens truquin. Aleshores ja en parlarem. Perquè tenen un embolictremendo', ha subratllat.

Un cop més, ha aprofitat per demanar al PSC, ja que té a Zapatero a Catalunya aquest diumenge, que li demani al president espanyol llibertat de vot per als 25 diputats al Congrés pel que fa als temes genuïnament catalans, ja que no poden tenir un grup propi.

Tant el primer tinent d'alcalde de Badalona, Ferran Falcó, com el propi Artur Mas s'han referit a les visites del PP als barris de Badalona amb una forta immigració. Mas ha subratllat que tots aquells que 'vénen de tant en tant a fer-se alguna foto i a criticar' han de recordar que hi ha d'altres que 'hi són cada dia i en lloc de criticar, el que fan és treballar per buscar solucions, i aquesta també és la gent de CiU'.

Mas també ha tingut temps aquest dissabte per recordar des del faristol que aquest dissabte fa trenta anys que va conèixer la seva dona, Helena Rakosnik, en un casament d'uns amics. Rakosnik, que estava present, i Mas aniran a sopar aquesta nit per celebrar-ho, segons ha explicat el propi candidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada