dimecres, 17 de novembre del 2010

Montilla exigeix a Mas que 'no es protegeixi amb la senyera' i que 'doni comptes del que han fet amb la cartera'


Adverteix que CiU ha d'aclarir 'molts dubtes' sobre el cas Palau abans del 28-N

DIMECRES, 17 DE NOVEMBRE DE 2010 05:00 H
El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha exigit aquest dimarts al candidat de CiU, Artur Mas, que deixi de donar 'excuses' i de 'protegir-se amb la senyera' i que 'doni comptes del que ha fet amb la cartera'. D'aquesta manera, en un míting a Mataró, el candidat socialista ha retret a Mas el cas Palau i ha dit que 'no podem anar a votar sense respostes clares i sense propostes, i amb molts dubtes sobre el que ha passat al Palau de la Música'. A més, ha dit que, en cas que s'acabi celebrant un cara a cara, demanarà explicacions al líder de CiU i li preguntarà 'si deixarà l'escó' en cas que la Justícia acabi vinculant CDC al cobrament de comissions il·legals.
'Prou d'excuses, prou de protegir-se amb la senyera en lloc de donar comptes del que han fet amb la cartera, prou d'amagar-se en Catalunya quan el que cal són respostes clares', ha assegurat.

Montilla ha elevat el to en les seves crítiques a CDC pel cas Palau un dia després que el Consorci del Palau de la Música -organisme del qual la Generalitat n'és part-, hagi demanat al jutge la imputació dels dirigents de CDC Àngel Colom i Daniel Osàcar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada