diumenge, 7 de novembre del 2010

Nova manifestació contra la instal·lació del cementiri nuclear a Ascó

Diumenge  07.11.2010  06:00
La Coordinadora no es refia dels que diuen que el govern de l'estat escollirà Zarra · Vol que CiU i PSC facin públic el seu rebuig al projecte.
La Coordinadora contra el Cementiri Nuclear de Catalunya (CANC) torna a mostrar el seu rebuig a que la població d'Ascó sigui l'opció escollida pel govern de l'estat per acollir el nou magatzem centralitzat de residus nuclears (MTC). La manifestació pels carrers d'Ascó compta amb el recolzament d'ERC, IC-V, Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament.
El portaveu de la plataforma, Sergi Saladie, en declaracions a Vilaweb ha explicat que la protesta té entre per objectiu 'que CiU i PSC s'donin que s'han de definir abans no comenci la campanya electoral perquè volem saber què pensen fer'. Saladie creu que 'els respectius programes electorals haurien de deixar clar que es neguen a que el cementiri tiri endavant'. 

Malgrat que hi ha veus que apunten que Zarra serà el municipi on s'instal·larà el cementiri nuclear i que són molts els que s'hi manifesten en contra, la CANC no se'n refia. Saludie diu que 'l'oposició al projecte és forta i s'ha d'escoltar'. El govern espanyol continua sense pronunciar-se i els activistes d'un i altre cantó continuen les protestes. Ambdós ajuntaments van presentar candidatura i, segons l'informe tècnic encarregat pel ministeri d'Indústria, són les dues més ben valorades i asseguren que no hi ha res decidit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada