dissabte, 6 de novembre del 2010

Puigcercós adverteix que el país farà 'un pas enrere' si el PP es converteix en la tercera força al Parlament


El líder d'ERC decideix manifestar-se a Ascó però assegura que una 'nodrida representació' del seu partit assistirà a la visita del Papa

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha alertat que si el PP es converteix en la tercera força política al Parlament el país farà 'un pas enrere'. Puigcercós defensa que el 28 de novembre els catalans hauran de decidir 'entre ERC o el PP' i que si els populars acaben tenint més pes que el seu partit, el país retrocedirà tant en polítiques socials com en mesures a favor de la llengua i la cultura. Així, el líder d'ERC ha sortit al pas dels resultats de l'enquesta de l'empresa Feedback que calcula que el PP superarà ERC en les pròximes eleccions. 'ERC ha d'anar endavant perquè el país necessita una força independentista responsable i seriosa', ha afirmat Puigcercós.
DISSABTE, 6 DE NOVEMBRE DE 2010 14:34 H
Tant el baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) com l'enquesta de l'empresa Feedback indiquen que el PP tindrà millors resultats en les pròximes eleccions. De fet, Feedback augura que passarà davant d'ERC i se situarà com a tercera força política al Parlament. Joan Puigcercós ha assegurat que si això es converteix en realitat, el país farà un 'pas enrere' en matèria social i lingüística.

Per això, ha fet una crida a la mobilització dels votants que apostin per una formació política 'independentista, responsable i seriosa que es preocupi pels problemes de la gent i hi doni solucions' però amb la mirada fixada en un 'horitzó molt clar, la llibertat de Catalunya'. Puigcercós assegura que aquesta postura només té un nom: ERC.

'El que ens juguem el 28-N és ERC o PP', ha afirmat el líder d'ERC que valora com a 'molt positius' els resultats de les enquestes perquè considera que demostren que l'electorat d'ERC 's'està mobilitzant poc a poc'. Puigcercós considera que la clau serà veure qui serà l''àrbitre' després de les eleccions.

A Ascó i no amb el Papa

Joan Puigcercós, com a president d'ERC i candidat a la presidència del Govern, ha decidit unir-se a la manifestació contra el cementiri nuclear d'Ascó en comptes de participar en la visita oficial del Papa. 'Com a president d'ERC crec que he d'estar fent costat a la gent d'Ascó perquè Catalunya ja paga una factura energètica molt alta amb dues centrals nuclears', ha afirmat Puigcercós. Tot i això, assegura que no és una qüestió de considerar que una cosa és més important que l'altra perquè a Barcelona hi haurà una 'nodrida representació' d'ERC amb el Papa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada