dijous, 4 de novembre del 2010

Puigcercós: 'El jutge decidirà si hi ha hagut finançament irregular, però CiU no té les mans lliures'

Dimecres, 3 de novembre de 2010
Puigcercós: 'El jutge decidirà
si hi ha hagut finançament
 irregular, però CiU no té les mans lliures'

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha afirmat aquest matí que 'si hi ha hagut finançament irregular o no en el cas Palau ho decidirà el jutge'. Puigcercós ha respost així a les crítiques que CiU ha llançat contra la Fiscalia després que aquesta sol·licités ahir al jutge que faci comparèixer dos membres de la federació per la seva presumpta relació en el cas. 'El que em preocupa és que CiU no té les mans lliures pels compromisos que manté amb determinades empreses per prendre les decisions que Catalunya necessita', ha dit. El líder d'Esquerra també ha demanat a CiU que 'assumeixi responsabilitats internes pel cas Palau i no busqui conspiracions judicials inexistents', com fa el PP amb els casos Gürtel o Brugal.

Puigcercós ha fet aquestes declaracions durant un esmorzar col·loqui amb representants del sector de les TIC, en què ha posat en valor l'obra feta pel Govern des de la Secretaria de Telecomunicacions i s'ha compromès a 'treballar de la mà del sector de les TIC per les grans oportunitats d'avenç que representa pel país'. Puigcercós ha recordat que 'Esquerra ha portat la banda ampla a tots els nuclis de més de 10 habitants' i ha manifestat que 'si hagués estat per CiU, aquests municipis encara no en tindrien i dependrien de Telefónica perquè fes arribar un cable en males condicions'.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Jordi Bosch, ha moderat el col·loqui que també ha comptat amb la participació del número 2 d'Esquerra a la llista de Barcelona i expert en xarxes 2.0, Ernest Benach. L'actual president del Parlament de Catalunya ha manifestat que 'el 28-N no ens juguem només el futur dels propers 4 anys, sinó com a mínim el de 2 generacions'. Per això ha considerat necessari 'abordar polítiques a mitjà i llarg termini i no només accions de curta volada'.

L'acte d'aquest matí s'emmarca en la campanya "Gent Valenta 2.0" i ha comptat amb quasi un centenar d'empresaris del sector de les telecomunicacions que durant el torn de preguntes han agraït l'aposta que Esquerra ha fet des del Govern per liberalitzar el mercat de les telecomunicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada