dimarts, 2 de novembre del 2010

Sant Lluís Companys màrtir?

Un grup de catòlics ha escrit una carta al Vaticà, amb el bisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, com a intermediari, per canonitzar l'expresident de la Generalitat Lluís Companys. Un cop reconegut com a 'servent de Déu', el següent pas seria la beatificació de Companys. 

02.11.2010 - 15:11 - Països Catalans

“Demanem a Sa Santedat que s’iniciï el procés per reconèixer al president de la Generalitat Lluís Companys i Jover com a Servent de Déu, primer pas cap a la seva beatificació", aquesta és la reivindicació que un grup de catòlics catalans ha escrit en una carta dirigida al Papa Benet XVI.

Tal com afirma e-Notícies, en la carta afirmen que l'expresident Companys creia en “la igualtat de tots els homes davant de Déu i que  l’únic regne que ha d’existir a la Terra és el dels Cels”.

I afegeixen: “A l’igual que altres màrtirs de la fe o del mateix Jesucrist, les seves despulles mortals van ser espoliades i proscrites”. És per aquest motiu que, amb el bisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, com a intermediari aquest grup de cristians catalans demanen la canonització de Lluís Companys, per ser beatificat posteriorment.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada