dijous, 4 de novembre del 2010

Toni Elías ofereix el seu mundial a la Generalitat


regió7.cat » Esports


Josep Lluís Carod-Rovira va presidir ahir la recepció a Elías, que va tenir lloc al Palau de la Generalitat


REDACCIÓ MANRESA El vicepresident del Govern de Catalunya va rebre ahir al migdia el pilot manresà Toni Elías, que es va proclamar campió del món de Moto2 el 10 d'octubre passat al circuit de Sepang, a Malàisia. Josep Lluís Carod-Rovira va presidir ahir la recepció a Elías, que va tenir lloc al Palau de la Generalitat.


Carod-Rovira va felicitar Elías pel primer campionat mundial a la seva carrera i va destacar el fet que des del Govern es reconeix de manera pública "com d'amunt" el bagenc "ha portat l'esport del nostre país arreu del món". Per al vicepresident, el pilot "és tot un exemple de tenacitat, de vocació i de superació dels moments més difícils". En la mateixa línia, Anna Pruna, secretària general de l'Esport, va subratllar "l'excel·lent temporada" del pilot i que el seu gran èxit "mostra el potencial que té el motociclisme català". Per la seva banda, Elías va afirmar que "és un plaer poder dur el nom de Catalunya pel món".

Satisfet pel destí del 2011
Elías va parlar del futur que tindrà en MotoGP després que diumenge passat es fes oficial el fitxatge per l'equip Honda LCR i es tanqui la seva etapa a l'equip Gresini. Segons el manresà, "tornar ara a MotoGP, amb un campionat al palmarès, em fa sentir més fort. Crec que ens pot ajudar de cara a les fàbriques. Espero que el futur sigui diferent dels anys anteriors a Moto GP". Elías està satisfet del rendiment en una temporada difícil però que s'ha culminat amb èxit: "no creia que l'any fos tan dur, però al final tot ha anat bé, hem aconseguit el que era el nostre objectiu. Tornar a guanyar m'ha anat bé, feia falta professionalment i personal".

Segons Elías, "no tindrem una moto per guanyar, però ho farem bé. En MotoGP el material sempre és molt important, però faré amb el que disposi i ara tindré el prestigi de ser campió del món".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada