dimecres, 3 de novembre del 2010

Un dirigent del PSC equipara Artur Mas amb Adolf Hitler

En un escrit al seu bloc, un dirigent del PSC il·lustra un article sobre els polítics de la dreta del país, com ara Artur Mas i Xavier Trias, amb una fotografia en què apareix un ninot d'Adolf Hitler. Ernic Llorens, autor de l'escrit ja ha modificat la fotografia després que la notícia sortís a la llum. 

03.11.2010 - 21:11 - Països Catalans

Polèmica al voltant de l'escrit que el primer secretari del PSC del barri de Les Corts de Barcelona, Enric Llorens, ha penjat al seu bloc. Es tracta d'un articleen què Llorens parla sobre “Els polítics de la dreta”. El problema bé, però, perquè la imatge per il·lustrar el text en què es parla, entre d'altres, d'Artur Mas i Xavier Trias és d'un ninot de Hitler.

Després que el portal e-notícies denunciés aquest fet, immediatament s'ha canviat la fotografia per la d'un cranc. En l'article Llorens considera que si es compleix el que auguren algunes enquestes, “més val que ens preparem per una gran involució".

“Tornarem a temps passats? Què faran amb les minories ètniques? Què passarà amb els matrimonis de persones del mateix sexe? Què passarà amb els immigrants? I amb la igualtat de gènere? I amb la sanitat pública i universal? I amb els funcionaris? I amb l’ensenyament públic? I... ? Els i les progressistes de diferents colors haurem de passar a la clandestinitat? Haurem de tornar a començar?" escriu Llorens.

Més informació:
Rajoy assegura que CiU vol desintegrar Espanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada