dimarts, 22 de febrer del 2011

Ana Botella: ambientalment incompetent.


contaminación de Madrid
Us juro que volia reprendre el post amb una altra cosa: Alguns dels que m'ha passat Maria , el post per # Sostenir ... però és que la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Madrid, la senyora Ana Botella s'ha lluït en setmana i mitjana de "boina de contaminació" demostrant que és incompetent en la matèria al seu càrrec (i de pas generant els # botellafacts). I la veritat, estic temptat de crear-li una categoria pròpia, que ja és la tercera vegada que apareix per aquest bloc.
Després de fer gala de la seva antropocentrisme (que ja ens hauria d'haver posat en alerta), la senyora Botella ha deixat palès que de medi ambient no té ni idea però de demagògia va sobrada.
Exemple A (demagògia):
"En aquest moment que la gent sí que està deprimida per l'atur ... això asfíxia més ".
Declaracions a Cadena SER
No contenta amb deixar anar que "no hi ha cap risc per a la salut" amb uns índexs de NOx i PM que no només són perillosos per a la salut sinó il legals, la senyora regidora de "Medi Ambient" canvia ràpidament a regidor de "Ocupació" no sense abans fer executar el seu altre art més conegut: "la culpa és de Zapatero" . I tot això esperançada que li van a concedir una moratòria perquè també la va a demanar Barcelona, que també supera nivells, però se li oblida que allà sí que van prendre mesures, cosa que Madrid, ni una, escolti.
Exemple B (desconeixement):
"Ara que si vostè em diu: és absolutament cert que en no sé quants anys va a pujar la temperatura del planeta ... Doncs això no està demostrat. I a més seria dubtar de l'ésser humà "
Entrevista a Venca
De totes les qüestions controvertides que giren al voltant del canvi climàtic (desaparició d'espècies, augment del nivell del mar ...) va i tria dubtar de l'única que està totalment provada i assegurada: que la temperatura no és que hagi de pujar, és que ja està pujant i des del segle XIX. Demostra un desconeixement tal en la matèria que està al seu càrrec que no és que em permeti dubtar, és que asseguro plenament que la senyora Botella és plenament incompetent per tenir el càrrec que ocupa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada