dimarts, 22 de febrer del 2011

'Anonymous' anuncia noves protestes contra la llei Sinde


Imatge utilitzada pel col.lectiu Anonymous. (Anonymous València)

  • El 4 de març hi haurà concentracions a les 6 de la tarda a Madrid i Barcelona.
  • S'està intentant organitzar manifestacions en altres ciutats.
EUROPA PRESS. 2011.02.22 - 09:49
Després de les seves reclamacions i esbroncades contra la llei Sinde a la porta del Teatre Real durant la gala dels Premis Goya , el col.lectiu Anonymous prepara una sèrie de manifestacions en protesta d'una normativa que consideren "la llavor de la censura a Internet".
No deixem que el pacte entre PP, PSOE i CiU que va permetre la censura a Internet caigui en l'oblit
Segons ha anunciat aquest col.lectiu, el 4 de març hi haurà concentracions a les 6 de la tarda contra la llei Sinde, en principi, a Madrid i Barcelona. "No deixem que el pacte entre PP, PSOE i CiU que va permetre la censura a Internet caigui en l'oblit ", leguen.
En aquest mateixa línia asseguren que no consentiran que s'aprovi "la crema de llibres de l'era digital". "No ens van escoltar, van fer cas omís al poble sobirà. Que sàpiguen que han perdut els nostres vots. Van ficar la pota, i pagaran per això", adverteixen.
La protestes ja organitzades se centren en les ciutats de Madrid i Barcelona, davant de les respectives seus del PSOE. No obstant això, estan intentant organitzar altres manifestacions en ciutats com València, Albacete, Granada, Elx, Saragossa, Cadis, Alacant o Santiago de Compostela.

Relacionades en 20minutos.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada