dimecres, 23 de febrer del 2011

Bilboko Konpartsak anima a la participació popular en els Carnestoltes tot i les traves de Azkuna


CARNESTOLTES
Cavallers, plebeus, trobadors, bufons, donzelles i dames s'han donat cita a la seu de Bilboko Konpartsak per animar a la participació popular en els Carnestoltes de la vila, aprofitant que "el rei Azkuna I es troba a Burgos".
23/02/2011 12:51:00
Un moment de la compareixença. 
(Monika DE LA VALL /
 ARGAZKI PRESS)
BILBAO-. "Els infidels comparseriles", tal com s'han definit davant els mitjans de comunicació, han denunciat les noves traves imposades per l'equip de govern PNB-EB, en aplicació de la polèmica ordenança de l'Espai Públic.

Els agents festius han confeccionat un programa del 3 al 8 de març, en què la baixada per Hurtado de Amezaga-en impedir-los el consistori per sisè any consecutiu baixar per la Gran Via-serà mostra, el 5 de març, a partir de les 18.00, de l'afecció del "populatxo" a aquests col.lectius. 

En la marxa participaran Fanfarra, Goloka, Ibon Koteron, Gose, Bunpada Sound i Hortzmuga, entre altres. 

El dia 6, arran de que l'Ajuntament hagi prohibit el tradicional concurs de mongetes, les comparses avancen que convoquen "un magne concurs d'aroma de mongeta, torrada difuminada i concentrat de ponxo", per al que citen "al populatxo", a les 13.00 hores, a la Plaça Nova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada