dilluns, 21 de febrer del 2011

Carles Martí revela que Montilla va demanar a Hereu que no es presentés


El primer secretari de la federació de Barcelona confessa les pressions de l'aparell perquè l'alcalde no repetís candidatura.

El primer secretari de la federació de Barcelona del PSC, Carles Martí, ha reconegut obertament a COM Ràdio que la figura de Jordi Hereu com a alcaldable estava més que qüestionada des de dins del partit. Segons Martí, ningú li va 'exigir' que llencés la tovallola 'perquè evidentment a l’alcalde no se li exigeixen les coses', però sí des de la direcció nacional se li havia demanat, i molts membres havien donat la seva opinió oberta i sincera que (Hereu) no era el millor candidat'. Carles Martí també revela que en una reunió privada, el mateix primer secretari del PC, José Montilla, li va demanar que renunciés a presenciar-se.
 DILLUNS, 21 DE FEBRER DE 2011 11:20 H
'Amb la direcció nacional és obvi que hi havia una discrepància de criteris. Creien que s’havia de confiar en un altre candidat. Però ara el debat s’ha acabat i la direcció donarà suport a la proposta de la federació de Barcelona', hi ha afegit. Segons Carles Martí, 'totes les qüestions relacionades amb el congrés ni s’han començat a escriure, no estem ni a les beceroles. Això vindrà després de les municipals'.

De cara a les eleccions municipals, Carles Martí també s’ha mostrat confiat que remuntaran les enquestes adverses i reconeix que la renovació és imprescindible. 'El partit ha d’estar plenament disposat a obrir-se al màxim', tot i que sí rebutja qualsevol tipus de coalició perquè, segons Martí, 'serien invents... que no calen, i serien forçats. Ara, que el nostre espai s’obri a persones que treballen als barris, en polítiques socials, del món de la intel·lectualitat, del món social i econòmic,... això sí'.

En declaracions a COM Ràdio, aprofita per contraposar el seu projecte polític al de Xavier Trias. 'L’alternativa és menys equitativa, un projecte pitjor per Barcelona i l’economia menys sanejada, i si no mirin el model dels ajuntaments conservadors de Madrid o València'. 'Hi ha un mite que és Nicaragua, i Barcelona hi està per sobre. També del carrer Còrsega i del Palau que tenim davant a la plaça de Sant Jaume', ha reblat. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada