diumenge, 20 de febrer del 2011

El PP que ve

DIVENDRES, 18 DE FEBRER DE 2011 05:00 H
El PP de Francisco Camps és el PP que ve. El PP que tan li fa que al País Valencià es vegi la RTL o Al Jazeera però fa tancar TV3. El PP que ha inclòs per llei en l’Estatut valencià la denominació de ‘idioma valenciano’ per diferenciar-la contra el català.

El PP dels quatre milions de firmes contra l’Estatut. El PP del ‘manifiesto en defensa del castellano’ apadrinat per Telecinco i El Mundo. El PP que vol carregar-se la immersió lingüística per acabar amb l’únic element que des de la base de l’ensenyament pot garantir que el català segueixi amb un mínim d’igualtat de condicions al carrer.

El PP que pretenia fer creure que ETA era darrere dels atemptats d’Atocha per guanyar les eleccions. El PP de la guerra il·legal, il·legítima i mentidera d’Iraq. El que volia treure l’aigua de l’Ebre i omplir-lo de ciment. El PP del Prestige. El PP que tancava diaris i il·legalitzava partits. El PP de la llotja del Bernabéu de Florentino i les privatitzacions d’empreses públiques que es cedien a amics i companys de pupitre.

La setmana del tancament forçós d’una història heroica com la de TV3 al País Valencià, Artur Mas fitxava tres alts càrrecs que van treballar al servei de la majoria absoluta d’Aznar. Artur Mas sabrà si amb aquests aliats vol portar a terme la transició nacional. Per reflexionar-hi a fons i tenir ben present tot plegat a partir de març de 2012. No hi ha un PP bo i un de dolent. El PP de Francisco Camps és l'únic Partit Popular. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada