dissabte, 12 de febrer del 2011

ERC continua el procés de noves afiliacions amb Oriol Junqueras, Jordi Fàbrega i Gerard Fernández


Els nous militants segueixen els passos de Joan Manuel Tresserras que ja es va adherir al partit el passat novembre · Puigcercós serà l'encarregat de donar els carnets en un acte a Barcelona

L'eurodiputat i historiador, Oriol Junqueras, l'alcalde de Sant Pere de Terelló i portaveu de Decidim.cat, Jordi Fàbrega, i l'exportaveu de la plataforma pel Dret a Decidir, Gerard Fernàndez, passaran a formar part aquest dissabte de la militància d'ERC en l'acte 'Oberts al país' que presidirà Joan Puigcercós. El líder republicà farà entrega a partir de les 11:30 del matí a l'auditori del Foment de les Arts i del Disseny (FAD) dels carnets que permetrà a Junqueras, Fàbrega i Fernàndez participar activament en tots els processos de decisió interns del partit. Aquestes afiliacions s'emmarquen en el procés de renovació que ERC va endegar per tal que es fessin més visibles els suports públics a la formació republicana. L'adhesió de Joan Manuel Tresserras al partit el passat mes de novembre va ser el primer pas en aquesta línia que, amb les adhesions dels nous militants, continua de cara a reforçar Esquerra en els propers comicis municipals.
 DISSABTE, 12 DE FEBRER DE 2011 05:00 H
L'acte que oficialitzarà l'entrada de Junqueras, Fàbrega i Fernàndez  comptarà amb les intervencions del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, el i el president del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella. Els tres nous militants segueixen els passos de Joan Manuel Treserras, que va afiliar-se a la formació abans de la derrota que ERC va patir a les urnes el 28 de novembre. L'adhesió de Tresserras va suposar l'inici de les afiliacions de persones independents afins a Esquerra per donar un nou impuls al partit. Així, l'exconseller de Cultura s'ha convertit en l'ideòleg principal d'ERC al ser-li encarregada la tasca de replantejament i obertura d'ERC als sectors catalanistes que  han quedat orfes d'una opció progressista catalana 'no sucursalista'.

Els nous militants d'ERC han estat sempre molt vinculats al partit republicà i han fet nombroses mostres públiques en favor del partit de Companys i Macià. Fernández i Fàbrega ja van encapçalar el mes de novembre passat una crida a favor del vot per ERC, mentre que Junqueras va concórrer a les eleccions europees del 2009 sota les sigles de la formació republicana. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada