dimarts, 22 de febrer del 2011

Es confirma a Barcelona l'amor entre Shakira i el futbolista del Barça Gerard Piqué


La suposada parella ha resultat evident aquest diumenge a la nit a Barcelona
Dimarts, 22.2.2011. 00:00h
L'idil·li entre la cantant Shakira i el futbolista català Gerard Piqué ja no fa cap dubte, després de la publicació a través d'Internet d'une fotos d'amateur agafades aquest diumenge. Algun rotatiu ha arribat a prometre 100.000 euros als fotògrafs que assoleixin captar algun instant de tendresa entre els dos enamorats.
Una sèrie de fotografies amb el jugador del Barça Gerard Piqué, de 24 anys d'edat, i la cantant colombiana Shakira, de 34, passejant agafats de la mà, confirma des d'aquest dilluns la relació entre aqueixes dues celebritats. Després de diversos mesos de suposicions a bastament alimentades per la premsa del cor, fins rotatius més acadèmics sud-catalans, uns simples clixés, publicats per un paparazzo amateur, i recuperats per desenes de mitjans, estan nodrint la crònica people barcelonina. Les imatges, captades durant la nit d'aquest diumenge a aquest dilluns a la sortida d'un restaurant del barri del Born, a la capital, mostren clarament la relació amorosa de la cantant rossa amb el defensa del Barça Gerard Piqué. De fet s'hi trobava 5 o 6 fotògrafs, esperant l'instant, moltes hores després del partit de futbol Barça-Athletic Bilbao, ja que l'escena s'ha pogut captar a les 4h30 de la matinada.
Fins ara, l'única foto visible era del dia de l'aniversari de la parella, que resulta haver nascut per atzar el mateix dia, el 2 de febrer. Aquesta foto va ser penjada pel mateix Piqué al seu Facebook i al seu Twitter, que d'aquesta manera va anar preparant les consciències. Aquest fenomen, visiblement acceptat pels enamorats, sembla que trenca el mercat dels paparazzi, que solen negociar llurs fotos a preu d'or, ja que alguns mitjans de comunicació han proposat 100.000 euros per una instantània on es vegi les dues personalitats fent-se un petó. Últimament han estat 15 els fotògrafs encarregats per agències de premsa i rotatius sud-catalans i espanyols d'assolir una imatge inequívoca de la parella. Entre aquests, diversos ja han organitzat persecucions de Shakira i Piqué en moto i en cotxe pels carrers de Barcelona.
Shakira i Gerard Piqué, Barcelona, 20 de febrer 2011 © Youtube
Shakira i Gerard Piqué, Barcelona, 20 de febrer 2011 © Youtube
Shakira i Gerard Piqué, Barcelona, 20 de febrer 2011 © Youtube
Shakira i Gerard Piqué, Barcelona, 20 de febrer 2011 © Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada