dimecres, 23 de febrer del 2011

Ghadafi afirma que seguirà a Líbia com "líder de la revolució" i subratlla que "no ens rendirem"

Moammar al-Ghadafi ha subratllat que romandrà a Líbia com "líder de la revolució" i que morirà "com màrtir". En la seva segona intervenció a la televisió en menys de 24 hores, ha manifestat que "no ens rendirem" i que "la lluita es durà a terme carrer per carrer fins que el terra libi sigui alliberat".

22/02/2011 8:50:00
AzkenEzkgad.jpg
Al-Ghadafi, en una de les imatges difoses per la televisió estatal. (AFP)
TRÍPOLI-. Després que ahir a la nit intervingués en la televisió estatal per precisar que no ha fugit a Veneçuela, Al-Ghadafi ha manifestat que "aquest és el nostre país" i "no deixarem que ho destrueixin".
De nou a les ruïnes d'una de les seves cases bombardejades pels Estats Units el 1986 i convertida ara en un museu - "Casa de la resistència" -, Al-Ghadafi ha subratllat que "hem resistit" tant els nord-americans com als britànics " en el passat, així que no ens rendirem ".
Ha assenyalat que no té un càrrec oficial del de dimitir, ja que és "el cap de la revolució, sinònim de sacrifici fins al final dels dies. És el meu país, el país dels meus pares i avantpassats", ha subratllat.
Ha acusat els manifestants de prendre "drogues lucinògenes" i ha assegurat que "estan responent a ordres de libis sinó de gent de fora"
Hores abans, la televisió estatal líbia ha mostrat durant prop de 30 segons imatges de Muammar al Ghadafi, que apareix sota un paraigües dins d'un cotxe desballestat a les ruïnes d'una de les seves cases a Trípoli bombardejada pels Estats Units el 1986 i convertida ara en una mena de museu que el règim denomina "Casa de la Resistència".
"Jo vaig circular avui per la plaça Verda (al centre de Trípoli), jo estic aquí i no a Veneçuela, contràriament al que afirmen les emissores dels gossos", afirma el líder libi a un periodista que sembla entrevistar a les fugaces imatges difoses per la televisió estatal.
Poc abans, el canal de televisió oficial havia anunciat que transmetria un discurs de Gaddafi "en directe" que "desmenteix tots els rumors".
No obstant això, l'anunciat discurs s'ha reduït a fugaces imatges del dictador libi assegut en un cotxe desballestat i cobert per un gran paraigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada