divendres, 25 de febrer del 2011

GNOME 3 Beta 3.3.1 està disponible


25 FEBRER 2011 PER SOFT-LLIURE
Picture
Finalment s'ha alliberat la primera Beta del que serà l'esperat GNOME 3. Versió que suposa un canvi radical en el concepte d'escriptori, buscant portar les coses a un altre nivell, intentant dotar de major minimalisme i facilitat a un escriptori que va saber aconseguir en la seva història.

Tot evoluciona, especialment el seu competidor KDE , de manera que aquesta nova versió, que suposem serà una evolució, ve carregada de novetats.

GNOME 3 Beta 1  (o com els desenvolupadors la denominen, GNOME 2.91.90 )  és una versió que ha inclòs " un munt d'actualitzacions incloent correccions d'errors i millores visibles a nivell d'usuari en GNOME Shell. La part de NetworkManager també està passant per un munt de canvis amb vista a la versió 0.9 ", afirmen en l'anunci oficial.

Tot i que existeixen fa temps LiveCD oficials amb GNOME 3 en acció, per provar aquesta nova versió caldrà compilar-lo. No sense abans reservar espai en disc  (GNOME 3 ocupa diversos Gbytes per al codi font i per al codi objecte que es va generant) , seguir les instruccions de la pàgina oficial per utilitzar jhbuild i armar de paciència , perquè el procés pot durar un bon estona.

En aquest anunci oficial també se'ns enllacen les pàgines al nucli  (core) del GNOME 2.91.90, que ens permet conèixer totes les millores dels components estàndard de l'entorn (per exemple, canvis en clutter-1.6.6, dconf-0.7. 2, glib-2.28.1 o gnome-panel-2.91.90) també les de les aplicacions  (Anjuta, evolution, gedit o gnome-games, totes en versió 2.91.90, han sofert canvis) . Via MuyLinux

Font: elsoftwarelibre.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada