dimarts, 22 de febrer del 2011

Sant Francisco Camps

Jaume Cusó / DILLUNS, 21.2.2011. 21:50 H

El president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps sembla que cada dia que passa perd més el senderi i dóna a les hemeroteques frases que passaran a la història de la bajanada política. Acosat per la seva imputació en el cas Gürtel tracta de trobar el recolzament de la direcció del partit, especialment del president del partit (Partit Popular) Mariano Rajoy.

El president em diu Paco
Camps tem que la direcció del partit acabi deixant-lo caure i Camps busca desesperadament el recolzament de la direcció, especialment del president. En aquest cas intenta mostrar que és algú molt pròxim als cercles de Rajoy afirmant que “Rajoy em diu Paco, no Francisco, i jo al senyor Mariano Rajoy li dic president, no senyor Rajoy”.

El candidat més recolzat
Un Camps al que sembla que el senderi el va abandonar més que el desodorant a una mofeta creu que ell és el candidat amb més recolzament no només de València, que encara seria una mica creïble, no, Camps diu: “Sóc el candidat més recolzat de tots els candidats de la història de les democràcies occidentals a tot el món ". De totes les democràcies occidentals a tot el món”. Encara rai que no ho és de totes les democràcies de l'univers i més enllà.
Vídeo: Camps 'Rajoy me llama Paco y yo a don Mariano Rajoy le llamo presidente' 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada