divendres, 25 de febrer del 2011

La diva R&B Rihanna i el Rolling Stone Charlie Watts actuaran a Barcelona


També s'esperen els concerts de Kylie Minogue, Roger Waters i Moby
S'amunteguen les dates de concerts de l'any a les agendes barcelonines, des del Rolling Stone Charlie Watts, a la diva de l'R&B Rihanna. La Clau proposa una llista nodrida, que conté també Kylie Minogue, el Pink Floyd Roger Waters, el Glenn Miller Orchestra i el festival de música electrònica Sónar.
Dimarts, 22.2.2011. 22:45h
Esperant el concert de Rihanna, el 14 de desembre de 2011 al Palau Sant Jordi de Barcelona, l'oferta musical de la capital és tan rica com eclèctica segons destaquen les programacions dels propers mesos. Els aficionats al jazz quedaran encisats amb l'actuació del mític Glenn Miller Orchestra, al Gran Teatre del Liceu, el proper 26 de febrer. Amb èxits planetaris com In the mood, els no entesos no es trobaran pas perduts. També alLiceuLuz Casal, intèrpret de la banda sonora de Tacones Lejanos, del Pedro Almodóvar, amb Piensa en mí, pujarà a l'escenari el 3 de març, per destil·lar les seues balades pop-rock intemporals, després d'haver observat un curt parèntesi el 2010. El 12 de març, en un tot ben contrastat, l'australiana Kylie Minogue presentarà el seu molt glamourós "Aphrodite - Les Folies Tour 2011" al Palau Sant Jordi, mentre que el 29 i 30 de març, el mateix escenari acollirà un monstre consagrat del rock psicodèlic,Roger Waters, compositor, intèrpret i contrabaixista dels Pink FloydEls 5, 6 i 7 d'abril hi tocarà Charlie Watts, el bateria dels Rollings Stones, en tres nits dedicades al blues i al boggie.

Entre el 25 i el 29 de maig, el Primavera Sound, a cavall entre elFòrum i el Poble Espanyol, oferirà una XI edició ben rica, com les anteriors, tot i que no s'hi presentaran pas grups tan destacats, llevat dels anglesos de Pulp. Tanmateix, els puristes s'hi podran il·lusionar a través de les bandes escoceses Mogwai i Belle & Sebastian, i els americans de Suicide. Posteriorment arribarà l'immens Sónar, que des de fa 17 anys participa a la internacionalització de la ciutat de Barcelona. Del 16 al 18 de juny, el festival de les músiques electròniques, repartits en diversos escenaris barcelonins, acollirà els britànics d'Underword, coneguts pel gran públic amb el tema Born Slippy, la banda sonora de Trainspotting. Al taulell de concerts barcelonins consta també l'única actuació a Catalunya i a l'Estat espanyol del novaiorquès Moby, de gira de promoció del seu nou treball, el 19 de juliol al Poble Espanyol.

Rihanna © Last-video
Rihanna © Last-video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada