dimecres, 16 de febrer del 2011

L'Associació d'Internautes recorrerà la llei Sinde al Constitucional


El president de l'Associació d'Internautes, Víctor Domingo, va anunciar aquest dimarts la intenció del col.lectiu de continuar "sent bel.ligerants" amb la Llei Sinde que es va aprovar al Congrés dels Diputats.

2011.02.15 - EUROPA PRESS - MADRID. Diumenge va reiterar, en declaracions a Portaltic, la intenció del col.lectiu d'acudir al Tribunal Constitucional la disposició addicional de la Llei d'economia sostenible per entendre que "és una norma arbitrària i que genera inseguretat jurídica tant als creadors com als internautes".

"Anem a ser igual de bel.ligerants que vam ser al seu dia amb el cànon digital i es va a cometre una altra vegada el mateix error", va indicar diumenge. Va recordar, així mateix, les paraules del president de l'Acadèmia de Cinema, Álex de la Iglesia, a la gala del lliurament dels Premis Goya en la qual va expressar la insatisfacció amb la llei.

"Avui no és un gran dia per a la nostra història democràtica ni un dia que s'hagi de recordar amb alegria", va exposar el president dels Internautes que va recordar, a més, que PP i CiU hauran d'explicar els motius pels quals "han canviat de vot ".

En un comunicat , els internautes insisteixen que "la llei no té garanties judicials, perquè el jutge no decideix sobre els continguts, l'hi diuen els tècnics i destacats membres de la cultura espanyola".

Igualment, consideren que "la llei no té sentit pràctic, perquè no resol el problema de la indústria de l'entreteniment" i recorden la ministra, Ángeles González-Sinde, que "Internet no són quatre gats, és una eina indispensable per a la promoció de iniciatives democràtiques, un nou fòrum per al debat polític ".


internautas.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada