dimecres, 16 de febrer del 2011

Madrid contra les estelades

DILLUNS, 14 DE FEBRER DE 2011 05:00 H

La final de la Copa del Borbó de bàsquet, feliçment guanyada pel FC Barcelona, va tornar a evidenciar fins on arriba l'odi anticatalà a les Espanyes. La competició se celebrava al Palau d'Esports de Madrid, i davant la previsible victòria catalana les autoritats madrilenyes -amb Gallardón i Esperanza Aguirre al capdavant- van treballar a consciència perquè la celebració no destil·lés massa catalanitat.

Per començar, a l'entrada del Palau d'Esports van requisar-se totes les estelades als aficionats blaugranes, tal com explica la senadora de CiU Montserrat Candini al seu Twitter, i aquells que van poder entrar senyeres independentistes al camp van ser perseguits per les forces d'ordre madrilenyes.

Per si no n'hi hagués prou amb això -cal recordar que l'estelada no és una insígnia il·legal, com si que ho són els aguilots espanyols preconstitucionals- els aficionats madrilenys no van parar d'atacar tot allò que respirava catalanitat, i l'exentrenador del Barça, Manel Comas, va rebre el cop d'un objecte de vidre al cap mentre l'acusaven de 'catalanista' i d''antimadridista' després que el diari Marca l'hagués posat en el punt de mira per 'catalanista'. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada