dimarts, 15 de febrer del 2011

Portabella saluda la bona predisposició de Joan Laporta d'arribar a un acord a Barcelona


El líder de Solidaritat admetia aquest dilluns la possibilitat de pactar amb ERC al marge dels estatuts del partit, en tant que president de Democràcia Catalana.

DIMARTS, 15 DE FEBRER DE 2011 13:15 H
El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha celebrat les declaracions que feia aquest dilluns el líder de Solidaritat, Joan Laporta, insistint en la possibilitat d'arribar a pactes amb els republicans no tant com a representant de SI, sinó com a president del seu partit, Democràcia Catalana, esquivant així les restriccions dels estatuts que SI aprovarà aquest diumenge. Portabella, que ha presentat un cartell de precampanya on s'escenifica la suma amb Reagrupament a la capital, creu que les declaracions de Laporta van 'en la línia encertada' de la incorporació de forces diferents per bastir un 'tercer espai' a la ciutat. Tot i això, ha deixat les negociacions per a després del congrés de Solidaritat, que se celebrarà aquest diumenge a Manresa.
Portabella ha definit la unió entre Reagrupament i Esquerra com un 'tercer espai més enllà de l'equidistància entre CiU i PSC'. Aquest dimarts s'ha presentat el nou cartell que inclou els logotips d'ERC i RCat amb el lema 'Anem junts Barcelona', on només hi apareix Portabella. El projecte del 'tercer espai' aposta per sortir de la crisi potenciant la indústria i reclama més poder econòmic i polític per evitar que les empreses que es creen a la capital catalana es traslladin a Madrid. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada