dilluns, 21 de març del 2011

Barcelona Decideix declara la guerra a Hereu


Els responsables de l'entitat mostraran proves aquest dilluns del boicot de l'Ajuntament a la consulta sobre la independència

DIUMENGE, 20 DE MARÇ DE 2011 11:32 H
L'històric procés de les consultes sobre la independència, que ja s'han celebrat a més de la meitat dels municipis de Catalunya, ha anat acompanyat sovint de boicots i obstacles per part de molts ajuntaments catalans, principalment aquells governats pel PSC, un partit que sempre s'ha oposat a la celebració dels referèndums independentistes. El cas de Barcelona no és l'excepció, i la plataforma Barcelona Decideix ja ha anunciat que demà dilluns compareixeran per explicar, 'amb fets i proves', els obstacles i contratemps que l'Ajuntament ha articulat contra les votacions democràtiques del proper 10 d'abril.
Al llarg d’aquests mesos, l’entitat que organitza la Consulta sobre la Independència, Barcelona Decideix, ha buscat per totes les vies una entesa cordial amb el govern de l’Ajuntament de Barcelona, sense obtenir cap resultat. A més, asseguren que han enviat cartes al mateix alcalde de Barcelona, el senyor Jordi Hereu, per poder ser escoltats, però les peticions sempre han estat ignorades.

Aquest dilluns, 20 dies abans de celebrar l'històric referèndum per la independència del 10 d'abril, els responsables de Barcelona Decideix faran públics els detalls d'aquest boicot institucional instigat pel Govern socialista de Jordi Hereu. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada