dimarts, 22 de març del 2011

Chacón-Ortega, la línia roja de la mentida

DIMARTS, 22 DE MARÇ DE 2011 05:00 H
La vicepresidenta del Govern, la democristiana Joana Ortega, ha sortit força tocada de l'afer Error de transcripció, eufemisme amb el qual va voler dissimular  la inflada del seu currículum professional. A dins del Govern, perquè li retreuen que aquest afer ha malmès, ni que sigui mínimament, la credibilitat del concepte 'el govern dels millors'. I a dins d'UDC, perquè li ho retrauran cada cop que mostri algun interès per postular-se com a successora de Josep Antoni Duran i Lleida.

Però falsejar currículums professionals en el món de la política no necessàriament acaba sempre tan malament. Així mateix ho deu pensar la líder del PSC a Madrid i actual ministra espanyola de Defensa, Carme Chacón, que no va tenir cap mena de rubor en atribuir-se el doctorat en Dret i que, quan es va descobrir que no el tenia, el currículum oficialva passar a dir que tenia 'cursos de doctorat en Dret'.

Casualment, llavors, fonts del PSC van assegurar: 'No hi ha voluntat d'inflar res, simplement va ser un error de la persona que va agafar les dades'.

Sembla ser que un 'error' i altre han tingut ressons ben diferents. Oimés quan Chacón surt a totes les travesses per succeir José Luis Rodríguez Zapatero al capdavant del PSOE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada