dilluns, 7 de març del 2011

Duran: "És fals que Unió hagi pressionat TV3 per suprimir 'Infidels"

El democristià assegura que ni tan sols ha vist la sèrie

Redacció / 06/03/2011 20:56
El número 2 de CiU i líder d'UDC, Josep Antoni Duran Lleida, nega que el partit que lidera hagi pressionat TV3 perquè suprimeixi la sèrie 'Infidels', que acabarà el proper 15 de març després de tres temporades en antena i amb bones dades d'audiència. Segons Duran, “'Infidels' és el nom d’una sèrie de TV3 que jo no he vist mai i no sé de què va”.

El democristià explica al seu blog que “es veu” que aquests dies a Facebook i a d'altres mitjans de comunicació “s’ha dit que aquesta sèrie ja no s’emetrà en el futur i que això era degut a les pressions que UDC havia fet sobre TV3. “No sé si és cert que la sèrie ha deixat de ser emesa o deixarà de ser-ho en el futur.”, afirma, tot afegint que “el que sí és fals és que Unió tingui alguna cosa a veure amb això”.

“En explicar-ho aquests dies a alguns amics, el cert és que no m’han parlat precisament bé dels valors de esta sèrie, però reitero que Unió no té res a veure amb la seva continuïtat o no”, escriu Duran. “Ja ens agradaria tenir una mica d’influència sobre TV3, respectant, òbviament, la professionalitat dels seus periodistes, però desgraciadament no és el cas”.

“El que si hauria de fer la direcció de TV3 és explicar què hi ha de tot això”, afirma. “Si és cert que deixa de ser emesa, que digui per què i que Unió no hi té res a veure -afortunadament o desgraciadament vet a saber”, apunta Duran, tot afegint que ja ho han demanat a la directora, Mònica Terribas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada