dimecres, 9 de març del 2011

Fa 40 anys que un espanyol va inventar el motor d'aigua

dimecres, 9 març 2011

Com a mínim aquest vídeo mostra que Espanya, o el que quedi d'ella, està sent estafade en la Cimera del Clima 2009 Copenhaguen en la qual el seu "president" José Luis Rodríguez Zapatero ha acordat pagar 125 milions d'euros per any per combatre el canvi climàtic.

La televisió pública de l'estat espanyol reconeix que aquest posseeix els drets de patent del motor d'aigua inventat pel extremeny Arturo Estevez Varela a principi dels 70.

No obstant això, i com a molt tarannà, l'actual president d'Espanya (o el que quedi d'ella) ha promès a la cimera del clima 2009 de Copenhaguen que donarà 125 milions d'euros anuals per combatre el canvi climàtic.

Paradoxalment, el mateix estat espanyol reconeix que podria acabar amb el problema del canvi climàtic d'un dia per l'altre amb l'alliberament i explotació industrial del motor d'aigua, que només emet H2O i O per la fuita.

Aquestes incongruències només enforteixen les meves teories, que, no hi ha cap ganes d'acabar amb el problema, senzillament, perquè el problema està sent provocat a drede per aconseguir un fi, el control total de la vida a la terra.
-------------------------------------------------- -------------------------
I va regalar la patent a l'estat espanyol. El problema del CO2, les guerres pel petroli, el preu de la gasolina, la carestia energètica o la tala d'arbres indiscriminada són tot estafes. La solució existeix però no volen treure a la llum. Envia-als teus coneguts ecologistes, a veure si volen continuar amb el conte del canvi climàtic, fent el memo amb pancartes melindroses o volen començar a treure a la llum solucions reals.

Per si no queda clar, la detenció del líder de Greenpeace Espanya a Copenhaguen és un bast muntatge per a dotar de credibilitat a aquesta organització que treballa colze a colze amb els Iluminati que volen destruir el Planeta (fan el paper de poli bo en aquesta opereta mediàtica per crear el Govern Mundial).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada