dissabte, 5 de març del 2011

Jornada d'informació pública Wikileaks24



- El govern britànic anava a entrenar a les forces especials a Bangladesh. Les forces especials han acusat a les forces del govern de la mort de grups de drets humans.

* El Vaticà va expressar la seva preocupació per les activitats de 取 Riyame durant la Segona Guerra Mundial, el consentiment per escrit del Papa Pius XII, el memorial de l'Holocaust d'afiliar a organitzacions internacionals.

* McDonald's s'havia instat a les pressions del govern salvadorenc per retardar l'aplicació de l'acord de lliure comerç del govern dels EUA per nomenar un jutge imparcial en el cas d'El Salvador.

Gran Bretanya a l'Iran - després del senyal de ràdio televisió de la BBC està bloquejada, per tal que la venjança, estava buscant un mitjà per interferir amb l'estació de TV del govern iranià al Regne Unit.

Nova Zelanda - reacció dels EUA a la xarxa d'espionatge israelià s'ha sospitat de ser una estratagema per vendre aquests lots d'ovelles autòctones en els països àrabs.

executius de Halliburton comentaris - Les companyies petrolieres són les empreses petrolieres, per aclarir la fricció i la tensió entre el govern i l'empresa de seguretat iraquians.

- Com s'ha revelat telegrama múltiple, la República Dominicana és molt corrupte, l'única manera de fer negocis mitjançant el pagament de suborns en el passat, el representant del país de l'empresa, el coronel de vegades va amenaçar amb una arma de. guardian.co.uk/world/2010/dec/22/wikileaks-summary-key-points-day-24

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada