dimecres, 9 de març del 2011

L'estelada més gran de totes

DIMECRES, 9 DE MARÇ DE 2011 05:00 H
L'estelada més gran de totes no serà de tela, serà feta de persones. Així ho esperen els promotors de 'L'estelada del poble', un esdeveniment que espera aplegar centenars de catalans per construir una estelada humana feta a base de cartolines que, vistes des de l'aire, aconsegueixin l'emblema independentista més gran del país, emmirallant-se en els mosaics que es veuen al Camp Nou abans dels partits més importants.

La primera convocatòria per construir l'estelada del poble havia de ser pel 20 de març a la plaça Sant Jaume, però problemes burocràtics amb l'Ajuntament han posposat aquesta acció col·lectiva pel 8 de maig, i l'han desplaçat al Passeig de Lluís Companys de la capital catalana. De moment ja són més de 160 els voluntaris que es trobaran a  l'Arc del Triomf per construir l'estelada a base d'aixecar cartolines amb els colors de la bandera independentista. La festa anirà acompanyada d'actuacions de castellers, balls de sardanes i el so de les gralles i els timbals.

Els promotors d'aquesta concentració independentista han avançat que no admetran cap representació de cap formació política per tal que la construcció de l'estelada humana no pugui ser utilitzada de manera partidista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada