dilluns, 7 de març del 2011

Martin Fourcade, Campió del món de cursa de persecució de biatló


El més petit de la germandat del Conflent s'adjudica una medalla d'Or a Rússia
La dinàmica de la victòria somriu aquesta temporada a Martí Fourcade, de 22 anys d'edat, nascut a Ceret i criat a La Llaguna, a l'Alt Conflent. Després d'una medalla de bronze en relleu mixt i una d'argent guanyada en l'esprint d'aquest dissabte, l'atleta ha afegit or a la seua col·lecció, durant el Mundial de Biatló que ce celebrava a Khanty-Mansiysk, a Rússia.
Dilluns, 7.3.2011. 00:00h
El jove fenomenal del Conflent, Martí Fourcade, s'ha adjudicat una medalla d'or aquest diumenge a Rússia, en un esdeveniment puntuable per al Campionat del Món de biatló. Després d'una medalla de bronze en relleu mixt, assolida aquest disssabte, i una medalla d'argent, aconseguida moments després en la prova d'esprint, l'atleta ha afegit or al seu nom, arran de la cursa de persecució, que s'ha desenvolupat a Khanty-Mansiysk. Als 22 anys, el germà petit de Simon Fourcade a realitzat un recorregut exemplar, sense sucumbir als dimonis de l'estrès, el que demostra una sorprenent facilitat amb esquís.

Per aconseguir el seu objectiu, el català ha fet servir l'autopersuasió, inscrivint-se la paraula "gold" al palmell de la mà abans de l'inici de la persecució. Aquest mètode esotèric ha general fruits i la motivació ha donat victòria, mentre que el seu germà gran, Simon, ha acabat sisè en la mateixa carrera. El circuit rus de Martin Fourcade, que encara no s'ha acabat, hauria de propulsar l'heroi dominical en noves oportunitats d'èxit. La prova individual, la mass-start i el relleu, li haurien de proporcionar altres motius per destacar. La cursa de relleu, que complirà conjuntament amb el seu germà Simon, al costat del campió olímpic Vicent Jay, serà probablement una nova seqüència apreciable.

Martí Fourcade, Khanty-Mansiysk, Rússia, diumenge 6 de març 2011 © AP
Martí Fourcade, Khanty-Mansiysk, Rússia, diumenge 6 de març 2011 © AP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada