divendres, 18 de març del 2011

Piulades: del tsunami a Blanco





DIJOUS, 17.3.2011. 12:44 H

El twitter és un instrument d'opinió efímer però que obliga a sintetitzar. El blog vol més elaboració. Compaginar els dos formats i, a sobre, treballar i viure no és fàcil. Per això, de tant en tant, em permeto creuar gèneres i suports. Us reprodueixo lleugerament retocats els darrers comentaris d'actualitat twittejats. Són clips.

1. Ara resulta que és negoci invertir en emissions de la Generalitat segons Mas-Culell. Quan vam fer la primera emissió, els mateixos de CiU ens van matxacar.

2. L'eix Mediterrani, si no s'imposa des d'Europa,com organismes bancaris internacionals van imposar la 1a autopista (òbviament de peatge) a Franco, restarà en "Blanco". És a dir per fer. Té més números la Sevilla-Madrid-Saragossa

3. ZP publicarà balances fiscals, si se'l' deixa, de l'any on la caiguda del PIB faci dèficit fiscal ridícul;com va passar inicis 80 i 92-94. És el Govern de Catalunya que ha de fer els seus deures com ja vam fer naltros i publicar els seus estudis propis.

4. Duran diu que no es pot ser independent a la Unió Europea.. És el que ell no vol. El polític més ben valorat de l'Estat que ens expliqui com acabar amb la decadència de Catalunya des de la dependència. A veure si ens convenç.

5. Preocupació al Japó perquè el PIB pot baixar entre el 2% i el 6%. Catalunya, doncs, rep cada any entre 2 o 5 tsunamis. Espanya ens roba de mitjana entre el 9 i l'11% del PIB

Recomanacions d'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada