dilluns, 21 de març del 2011

Puigcercós reclama el finançament dels ajuntaments navarresos perquè ‘és el triple que aquí’


El líder republicà demana a Mas que renunciï a la seva proposta estrella i deixi l'impost de successions tal com el va reformular el tripartit

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha reclamat per a Catalunya poder disposar del mateix finançament que tenen els ajuntaments navarresos, i insta la població a fer costat a una formació com Esquerra que a les properes eleccions municipals plantejarà solucions als problemes ‘malgrat les limitacions per la crisi i per l’ofec al que sotmet l’Estat als ajuntaments’. Pel dirigent republicà ‘a Navarra no tenen els mateixos problemes que aquí perquè els seus ajuntaments tenen el triple de finançament que els d’aquí’. En relació amb l’anunci del govern català sobre la no supressió total de l’impost de successions, Puigcercós ha demanat a Artur Mas rigor perquè ‘l’anterior govern va modificar aquest impost i ara només el paga el 6 per cent de la població, que són les persones amb les rendes més altes’, i ha demanat al president de la Generalitat que renunciï a la seva proposta estrella i mantingui l'impost tal com el va ajustar el tripartit.
DIUMENGE, 20 DE MARÇ DE 2011 17:39 H
Puigcercós afirma que ‘les candidatures d’Esquerra destaquen no només per la quantitat, sinó per la qualitat’, en referència a la gran tasca realitzada durant aquests quatre anys últims, a pesar de la crisi econòmica, pels regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses. El líder republicà insta la població a fer costat les persones que defensen en els ajuntaments els valors d’igualtat, llibertat, fraternitat i república.

‘En moments com la que vivim en què sectors de la població pateixen, el fet que el 6 per cent de la població, que és el que més té, pagui un impost de successions és de justícia social’. Ha assegurat que Esquerra no votarà a favor de l’eliminació d’aquest impost a les ‘rendes més altes’ i ha demanat a Mas que posi ordre dins de CiU perquè ‘Duran Lleida ja va dir que el suprimiria abans que es pronunciés ningú del govern’.

Joan Puigcercós ha visitat avui Montblanc i hi ha dinat amb una àmplia representació de les candidatures que Esquerra presentarà a les eleccions municipals el proper 22 de maig a la Federació del Camp de Tarragona. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada