dimarts, 1 de març del 2011

Sánchez-Camacho acusa Duran de còmplice de la 'deriva separatista de Mas'


Mato veu la situació 'preocupant' i creu que els votants de CiU tenen 'una gran decepció'

El Partit Popular de Catalunya ha volgut 'recordar' al líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, que ell i el seu partit són 'còmplices' del que la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, considera una 'deriva separatista' del Govern d'Artur Mas. Camacho ha demanat als dos líders de CiU que 'no facin els papers de policia bo i dolent' i els ha emplaçat a 'dir clarament si volen una Catalunya amb l'estelada i fora d'Espanya'. En aquest sentit, la popular ha demanat a Duran que 'faci més del que fa i que aconsegueixi en privat el que diu en públic', en relació a les paraules del democristià quan s'ha mostrat contrari públicament a un referèndum per la independència.
DIMARTS, 1 DE MARÇ DE 2011 16:47 H
I és que la situació de CiU en aquest debat sobiranista i davant les consultes populars 'preocupa' al PP. Tant és així que, tant Camacho com la vicesecretària d'Organització de la formació a tot Espanya, Ana Mato, han mostrat aquest neguit aquest dimarts a la seu dels populars de Catalunya. Mato, ha afegit a més que aquesta 'deriva' que asseguren que mantenen el Govern de Mas i la federació nacionalista està creant 'una gran decepció' als seus votants, donat que 'esperaven un canvi' en les polítiques de l'executiu i ara 'se segueix per un camí independentista i no es preocupen dels problemes dels ciutadans'.

D'altra banda, Mato a qualificat de 'positiu' que el Govern de la Generalitat estigui 'fitxant' a càrrecs que tenia al seu organigrama José Maria Aznar. En aquest sentit, Mato ha demanat a Mas que 'es fixi en els govern d'Aznar i no en els socialistes o nacionalistes'. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada