divendres, 4 de març del 2011

Sebastián diu que el Barça no va voler ser imatge d’Espanya

El Reial Madrid rep tres milions per la campanya
Redacció / 04/03/2011 16:54

El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha afirmat aquest divendres que el Barça va rebutjar participar en una campanya publicitària per promocionar la imatge d’Espanya en els mercats turístics internacionals. En aquesta campanya, i sot el lema ‘Visit Spain, visit Madrid’, sí que hi participa el Reial Madrid, que ha rebut tres milions d’euros de les administracions públiques: un milió del ministeri, un altre de la Comunitat de Madrid, i un altre de l’Ajuntament de la capital espanyola. 

Sebastián, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, ha volgut desactivar la polèmica pel fet que siguin només un equip i una ciutat els que participen en aquesta campanya, explicant que el ministeri també “es va apropar al Barcelona per buscar un conveni”, però que “no hi va haver manera” d’arribar a un acord amb l’anterior junta directiva, que presidia Joan Laporta. 

A més, ha assegurat que el Govern “estaria encantat” que el Barça se sumi a la campanya, que en aquest cas tindria el lema ‘Visit Spain, visit Barcelona’. També ha dit que el ministeri oferirà participar-hi a d’altres clubs de futbol espanyols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada