dissabte, 16 d’abril del 2011

El Barça demanda la COPE

Li reclama sis milions d'indemnització

Europa Press - 14/04/2011 23:02
El FC Barcelona ha emès un comunicat en la seva pàgina web oficial en el qual anuncia que aquest divendres presentarà als jutjats civils de la ciutat una demanda contra la Cadena COPE per "intromissió il·legítima en el dret a l'honor", a causa d'unes declaracions en les quals es "vinculava esportistes i metges del club amb pràctiques de dopatge". El club confirma així el que ja va avançar ara fa un mes, quan va dir que acudiria als tribunals en no haver-se produït una rectificació per part de la cadena dels bisbes espanyols.

"El dia d'avui, el FC Barcelona ha lliurat al seu procurador, perquè demà sigui presentada als jutjats civils de Barcelona, la demanda contra la Radio Popular S.A. (COPE) per intromissió il·legítima en el dret a l'honor, derivada de les afirmacions realitzades pel periodista Juan Antonio Alcalá en el programa 'El Partido de las 12', del passat 13 de març, on es vinculava els esportistes i metges del club amb pràctiques de dopatge", resa l'escrit emès per l'entitat.

A més, en el mateix comunicat, el club blaugrana manifesta que la "quantitat reclamada en concepte d'indemnització" és de més de sis milions d'euros. "Com és procedent, d'acord amb els criteris tècnics de valoració utilitzats per quantificar aquest dany, la quantitat reclamada en concepte d'indemnització és de 6.190.090 euros", explica.

El FC Barcelona considera que aquestes informacions han danyat la imatge, el prestigi i la reputació del club i constitueixen una clara vulneració d'un dret constitucionalment protegit que aquesta demanda pretén rescabalar", manifesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada