dimecres, 6 d’abril del 2011

Hereu s'inventa un final feliç pel cas Vilaró

DIMECRES, 6 D'ABRIL DE 2011 05:00 H
La polèmica judicial entre Vilaweb i l'Ajuntament de Barcelona arran del cas Vilaró, on el digital mantenia que el cap de la guàrdia urbana no va ser ferit a la plaça Espanya durant la celebració de la final de l'Eurocopa, sinó en un prostíbul, va tancar-se ara fa uns dies en anunciar-se que l'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana retiraven la querella contra el diari digital després d'una intensa campanya de pressió política i social.  

El que ha sorprès més del cas és que, un cop retirada la querella, l'Ajuntament hagi explicat a la ciutadania una versió dels fets que no té res a veure amb el que ha passat en realitat. Tal com denuncia el director de Vilaweb, Vicent Partal, enlloc de reconèixer que s'ha retirat la querella sense condicions, l'Ajuntament de Jordi Hereu ha publicat un comunicat on asseguren que tant El Mundo com Vilaweb s'han fet enrere en les seves versions i han acceptat el que deia la Guàrdia Urbana.

Això és el que ha publicat l'Ajuntament: 'Tant Vilaweb com el periodista han reconegut davant del jutge la possibilitat que les informacions publicades a ambdós mitjans no s'ajustessin a la realitat, i han demanat disculpes expressa i públicament al responsable de la policia barcelonina'.

Al seu bloc personal, Vicent Partal ho nega totalment: 'Això és fals. Nosaltres no vam reconèixer això ni davant del jutge ni davant ningú. I encara menys vam demanar disculpes al senyor Vilaró. El procés, si algú el vol repassar, ha quedat aclarit en aquest dossier i la prova més contundent de que això és així és que nosaltres mantenim en la seua integritat l'article sobre el que va passar aquella nit, que continua penjat i accessible a tothom'. 

Una altre episodi lamentable per afegir a la llista de totes les pífies de Jordi Hereu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada