divendres, 1 d’abril del 2011

Mas emula Pujol i també vota d'amagat en la consulta independentista de Barcelona


El president de la Generalitat va votar anticipadament el dijous i no ha volgut anunciar el sentit del seu vot tot

Després del vot d'amagat de Jordi Pujol, ha vingut el d'Artur Mas. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha exercit el seu dret a vot anticipadament en la consulta independentista que es farà a Barcelona el 10 d'abril. Segons fonts pròximes a Mas, el president va votar anticipadament aquest dijous a 1/4 de 10 del matí a la urna instal·lada a Òmnium Cultural. Les mateixes fonts remarquen que Mas ho ha volgut fer a títol personal, és a dir, com a ciutadà i no com a president de la Generalitat, ja que es tracta d'una consulta organitzada per la societat civil que no és oficial ni vinculant. Durant els darrers mesos, el líder de CiU havia expressat el seu 'dilema' a l'hora de participar a la consulta. El president no ha volgut desvetllar el sentit del seu vot, tot i que sempre ha assegurat que, si algun dia es fes un referèndum sobre la independència, votaria que sí. 
DIVENDRES, 1 D'ABRIL DE 2011 17:21 H
Un dia després que l'expresident de la Generalitat de Catalunya anunciés que ja havia votat en la consulta independentista de Barcelona, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casas, ha fet públic aquest divendres en una entrevista a Catalunya Ràdio que l'actual cap de l'executiu català ja ha passat per les urnes de Barcelona Decideix.

Segons fonts properes al president, Mas ha votat anticipadament aquest dijous a un quart de deu del matí a la seu d'Òmnium Cultural de Barcelona, encara que la notícia no s'ha conegut fins 24 hores després. No obstant, Mas no ha volgut aclarir el sentit del seu vot, encara que en diverses ocasions va assegurar que votaria afirmativament a la indendència de Catalunya en un hipotètic referèndum oficial.

Amb motiu de la primera consulta sobre la independència, a Arenys de Munt, Mas ja va explicar que, 'a títol personal, votaria que sí, però CiU no proposa referèndums d'independència cada dia'

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada